Wij zoeken

Een stuk grond verkopen?

We zijn vooral op zoek naar grote percelen vanaf 3.000 tot 40.000 m2.

Ook de zogenaamde probleemgronden (bijv. een greenfield of brownfield) zijn voor ons interessant dankzij onze ruime ervaring met het saneren van gronden.

Wat bepaalt of uw grond aantrekkelijk is? In de eerste plaats de grootte maar ook de ligging.

Op bestaande gronden zetten we nieuwe bedrijfspanden samen met onze bouwpartners die we dan vervolgens verkopen/verhuren. Opslagplaatsen, magazijnen, werkplaatsen, …

Alleen industriële gronden? Integendeel, wij doen ook residentiële projectontwikkeling: appartementsgebouwen, verkavelingen, vakantiewoningen, …

Een bedrijfsgebouw verkopen?

Uw gebouw mag ook leeg staan of verhuurd zijn. Kom gerust praten, want de drempel ligt laag.

Waar? In de hele Benelux en Frankrijk.

Wat gebeurt er met uw pand? Wij splitsen het op in aparte KMO-units na een grondige renovatie. Daarna verkopen of verhuren we het weer.

Onze niche? KMO-parken, ook Build to Suit en Sell & Lease Back.

Maak persoonlijk kennis

Grond, bedrijfsgebouwen of ander vastgoed te koop? Neem contact op met een van onze medewerkers en plan een vrijblijvend gesprek over uw project. We gaan graag op zoek naar een win-winsituatie voor beide partijen.

Bedrijfspand of
grond te koop?

Industrieel vastgoed of bedrijfsgrond verkopen? Wij staan altijd open voor een goed gesprek over een eventuele aankoop. Industriegronden, bedrijfspanden, appartementsbouwen, baanwinkels, verkavelingen, … Neem contact met ons op en we plannen een meeting over uw project.

Plan een afspraak