Over ons

Op zoek naar kantoor ruimte, een eigen atelier of residentiële woning?

Vastgoedontwikkelingen:

 1. KMO-ontwikkeling voor verkoop
  Aankoop van gronden voor de bouw van KMO-parken met een oppervlakte van 200 tot 400 km2. Ideaal voor de kleine zelfstandige uit het dorp of de randstad.
 2. Aankoop vastgoed voor verhuur
  Verhuur van nijverheidsgebouwen en logistieke gebouwen. Bestaande gebouwen krijgen worden gerenoveerd en eventueel opgesplitst in kleinere huurdelen met een oppervlakte van 2.000 tot 40.000 m2 per huurder. Leegstaande gebouwen maar ook Sell & Lease Back formules komen in aanmerking.
 3. Residentieel vastgoed voor verkoop
  Woning- en appartementsbouw met uitstraling in centrumsteden.

Wie zijn wij?

Bremhove Real Estate maakt deel uit van de holding Bremhove, de investeringsgroep van ondernemer Joris Ide. De vastgoedonderneming is organisch ontstaan door diverse overnames en fusies binnen de groep. Verschillende bedrijfsgebouwen kwamen leeg te staan en kregen een nieuwe bestemming.

Wij zijn een echt familiebedrijf met de focus op een persoonlijke aanpak. Onze troeven?

 • Snelle actie
 • Gezond verstand
 • Nuchtere benadering
 • Toegankelijk en transparant
 • Autonome beslissingsbevoegdheid

Maak persoonlijk kennis

Grond, bedrijfsgebouwen of ander vastgoed te koop? Neem contact op met een van onze medewerkers en plan een vrijblijvend gesprek over uw project. We gaan graag op zoek naar een win-winsituatie voor beide partijen.

Bedrijfspand of
grond te koop?

Industrieel vastgoed of bedrijfsgrond verkopen? Wij staan altijd open voor een goed gesprek over een eventuele aankoop. Industriegronden, bedrijfspanden, appartementsbouwen, baanwinkels, verkavelingen, … Neem contact met ons op en we plannen een meeting over uw project.

Plan een afspraak